Leverandører

Da OUTDOORCHEF Barbecue Culture’s Mike Lingwood for mere end tyve år siden opfandt gaskuglegrillen, ville han konstruere mere end bare en grill. Han drømte om en sund og alsidig grillkultur, en Barbecue Culture, som ville give en enestående grilloplevelse. Gaskuglegrillen blev en verdenssucces og gjorde OUTDOORCHEF berømt. Innovative tiltag som den patenterede tragt, der beskytter mod fedtbrand, og et stort udvalg af alsidigt tilbehør har bidraget til, at stadig flere tilslutter sig OUTDOORCHEFs Barbecue Culture. I dag er OUTDOORCHEF med sine gas-, kul- og elektriske griller en af de store internationale udbydere på markedet. OUTDOORCHEFs ingeniører og teknikere inspireres hele tiden af tilfredse kunder til at videreudvikle denne Barbecue Culture. Og de gør det med stor begejstring og innovationsglæde.

www.outdoorchef.dk

Cobb grillen er konstrueret på en måde, hvor der er en lille isoleret varmekilde i midten omgivet af en tyk isoleret skål. Derfor kan man flytte rundt på Cobb grillen, selv om den er 280-300 C indeni. Der er lagt stor vægt på detaljer og design. Cobb grillen vejer kun få kg og er derfor let at transportere i den praktiske bæretaske (tilbehør).
Cobb grillen er lavet i børstet rustfrit stål. Cobb grillen er udviklet på en måde, der gør, at grillning er røgfri. Samtidig udnyttes varmen optimalt, og det er derfor kun nødvendigt at bruge få almindelige Briketter/en Cobb briket for at tilberede et måltid.

www.cobb.dk

SLIP KREATIVITETEN LØS MED HOT WOK

Hot Wok er din genvej til udendørs sjov og sund madlavning på ingen tid. Nu kan du selv stege kød og sprøde grøntsager – fuldstændig som du kender det fra udlandet. Hemmeligheden er vores unikke kombination af eksklusive wokgryder og gasbrænder.

Du har sikkert prøvet at lave wokmad i dit eget køkken. Fuld skrue på komfuret, olie i wokken, og så kød og grøntsager i. Og du har sikkert også prøvet gang på gang at blive overrasket over, at maden tilsyneladende koger mere, end den steger…

Dét problem har vi løst for dig. Gasbrænderen i Hot Wok-sættet er op til fire gange varmere end dit komfur, og det betyder, at du får perfekt stegt saftigt kød og sprøde grøntsager, hver gang du bruger din Hot Wok.

Vores koncept består af en række gryder, pander og tilbehør i allerbedste kvalitet, som sammen med gasbrænderen giver dig helt frie hænder til at kreere og udforske spændende, nye retter. Thaimad, indiske ”curries”, indonesiske nudler – kun din fantasi sætter grænsen. Og har du brug for inspiration, er der hjælp til dig her på siden.

www.hotwok.dk

Udviklingen af dette produkt, tog sin begyndelse i starten af 2013. Vores vision var at skabe produkter, hvor kvalitet og effektivitet var i højsædet. Vi skabte denne serie af produkter og døbte dem SuveRent, for vores navn skal også leve op til vores vision om at skabe kvalitetsmæssige og effektive rengøringsmidler.

Fordi for os er SuveRent kun godt nok.

Hurtigt, nemt og effektivt

SuveRent er vores satsning på en række rengøringsprodukter, hvor kvalitet, effektivitet og en fair pris går hånd i hånd. Disse parametre skulle gerne munde ud i en succesrig mission om at blive markedets bedste.

www.suverent.dk

Besma International Chem a/s

Familieejet og familiedrevet dansk kemifabrik fra 1976.
Miljøcertificeret efter ISO 14001 siden 1999.
Gyldighedsområde: produktudvikling, fremstilling og salg af rengørings- og rensevæsker til industrielle og private brugere.

De specielle sæber og rensevæsker udvikles på Besma’s laboratorium og produceres på fabrikken i Vejle.
Vi rådgiver og vejleder vore kunder med henblik på en optimal opgaveløsning og så lav miljøbelastning som muligt.

Se mere på www.besma.dk & www.maxi3.dk

Wiha Werkzeuge GmbH er grundlagt i 1939 og er i dag en internationalt virksomhed med ca. 1000 ansatte på verdensplan.

WIHA er kendt som et premium-mærke indenfor værktøj til professionel brug, med en bred vifte af produkter der er førende indenfor flere segmenter. Virksomheden er 100 % familieejet med udvikling og produktion beliggende i Schwarzwald / Tyskland. Vore kunder findes inden for industri og håndværk, hvor der sættes pris på kvalitets produkter med høj grad af innovation. Wiha Nordic A/S har domicil i Greve – og er et datterselskab som ejes 100% af Wiha GmbH i Tyskland

Se mere på: www.wiha.com

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF LOFTTRAPPER

Dolle A/S i Frøstrup er verdens førende indenfor udvikling, produktion og salg af lofttrapper, og er en betydelig aktør indenfor udvikling, produktion og salg af trapper samt gelændere. Siden starten i 1982 har Dolle A/S udviklet sig til verdens største producent af lofttrapper.

Virksomheden producerer mere end 300.000 trapper, såvel lofttrapper som andre trapper, årligt. Dolle har skabt et tankesæt, der er gennemgående i virksomhedens produktudvikling. Dolle ønsker at flytte det traditionelle tankesæt fra kvadratmeter til i kubikmeter, når man tænker boligen. Virksomheden har derfor sat sig for at udvikle koncepter, som inddrager den ubenyttede plads. For at give boligen ekstra værdi, og for at gøre livet nemmere og mere komfortabelt for dem, der bor i den. Dolle har derfor en vision om at blive den førende indenfor space creator løsninger.

Dolle har i 2012-2014 investeret mere end 45 mio. kr. i etablering af verdens mest moderne produktion. Virksomheden investerer kraftigt i såvel produktion som udvikling.

www.dolle.dk

Vi blev en del af Pelsis gruppen i januar 2016. I den forbindelse blev vores produkt portefølje slået sammen med de verdensførende varemærker indenfor skadedyrsbekæmpelse og havepleje. Mærker som fremadrettet blandt andet vil inkludere Insect-O-Cutor, Network, Edialux, Pest-Stop og Luxan.

Dette har gjort os til en del af en international koncern med produktions- og distributionsfaciliteter i mere end 10 lande verden over.
I løbet af året har vi fortsat med at investere i, at kunne levere de førende produkter og tjenester på tværs af vores voksende portefølje af brands, og vi ser frem til at kunne dele vores voksende sortiment af produkter med dig i løbet af de kommende måneder.

For at markere den store forandring i vores virksomhed, vil vi ændre navnet til Pelsis. Dette er for at sikre en genkendelighed samt at vi er en central del af Pelsis gruppen i Skandinavien.

I løbet af de kommende uger vil Tanaco udvikle sig til at blive til Pelsis. Der vil blive foretaget ændringer i vores salgsmateriale, e-mail adresser, ordrebekræftelser og fakturaer for at afspejle dette. Teamet vil være det samme.

Se mere på: www.pelsis.com

Bliv kontaktet for et gratis og uforpligtende møde omkring salgshjælp til din virksomhed!